Jól működik az ország, gyógyul a nemzet, ezért szavaznak a Fideszre

Kevesen tudják, de a kommunista agitátorból Fidesz-talpnyalóvá vedlett Bencsik Andrásnak a testvére is nagy humorzsák. Bencsik Gábor most a Habony-közelbe került Mandineren magyarázta el, miért szavaznak a Fideszre. Ebből idézünk:

„Ha ellenzéki sajtót olvas az ember, könnyen azt hiheti, hogy Magyarország egy harmadik világbeli, kifosztott, nyomorult ország, haldokló egészségüggyel, szétzúzott oktatással, frusztrált, depressziós társadalommal, amelynek lassan már ahhoz sincs ereje, hogy alkalmas vezető kiválasztásával segítsen a sorsán.

Az ellenzéki pártok erre a meggyőződésre építik stratégiájukat, ez alapján várják, hogy a kormányváltást mégiscsak kívánó tömegek majd rájuk szavaznak. És sehogy sem értik, hogy a közvéleménykutatások miért nem igazolják vissza ezt a politikát.

Pedig a válasz egyszerű. Magyarország egészen jól működik.

És ez nem csak a GDP, a foglalkoztatottság, a reálbér-emelkedés, a fogyasztás növekedése alapján mutatható ki, hanem a társadalom lelki egészségének mérőszámaival is. Ilyen például az úgynevezett boldogságindex, amely szerint mi magyarok meglehetősen lendületesen dolgozzuk le a súlyos lemaradást, és már a középmezőny felső felében vagyunk (2011 – 110. hely, 2017 – 75. hely).

A magyar társadalom kigyógyulófélben van mindabból a lelki traumából, amely a 20. században érte. Ami adalék annak megértéséhez is, hogy miért szavaznak sokan a kormánypártokra.”

Bencsik Gábor (Mandiner)

Bencsik Gábor korábban a momentumosokat, illetve az olimpia ellenzőit leprázta, ezeket a szösszeneteit itt a cikkünk alatt találod.

Valódi Hírek