Kizárták az MSZP-ből az áruló, Fidesszel mutyizó képviselőt – Legalábbis az egyiket

Már az MSZP-nek is sok volt, amit a képviselőnő művelt.

Móricz Eszter már a kvótanépszavazáson szembefordult a saját pártjával és a Fidesz mellé állt, pár hete pedig a XV. kerületi baloldali polgármester ellen kíséreltek meg egy puccsot a Fidesszel közösen. (erről bővebben itt) Nem jött be.

Móricz Eszter, fotó: MTI

– Első fokon, nem jogerősen határozat született a kizárásomról a párt központjában, az Országos Egyeztető Tanácsban, másodfokon az etikai egyeztetőbizottságban folytatódik az ügyem – nyilatkozta Móricz Eszter a fideszes Magyar Időkben (hol máshol).

A fideszes propagandaújságban egy teljesen blőd összeesküvés-elméletet is előadott Móricz, miszerint a kizárásában Lamperth Mónika jegyző keze is benne van, ő irányítja Hajdu László polgármestert (DK), hogy „előkészítse” a terepet Gyurcsány Ferencnek.

A baromságot a DK máris cáfolta

„Mielőtt bárki komolyan venné a fideszes propaganda mai összeesküvés-elméletét, szeretnénk leszögezni: nem Gyurcsány Ferenc fog indulni a XV. kerületben. A DK jelöltje a körzetben Hajdu László, jelenlegi polgármester lesz” – írta a cikk megjelenése után a Demokratikus Koalíció.

Valódi Hírek