A csepeli fideszes képviselőnő megfenyegette a szocialistát, hogy kiprédikáltatja a papokkal, hogy ne szavazzanak rá a hívek

A csepeli Fidesz még fideszes viszonylatban is egy ritka gusztustalan bagázs.

A részeg vezetésért elmeszelt Borbély Lénárd, az újságírókat fenyegető Ábel Attila és a nehezen alulmúlható Rezsibunkó: Németh Szilárd alkotják a Fidesz helyi „kemény magját”.

Most azonban Czibulyáné Szonday Szilvia, csepeli fideszes képviselőnő is felzárkózott aljasságban a „fijjughoz”.

A történetet Dobák István szocialista önkormányzati képviselő osztotta meg a Facebookon, idézzük:

fotó: baloldalt Czibulyáné, jobboldalon Dobák István

„Július 14-én immár harmadszor ebben az időszakban ismét összehívta a képviselő testület ülését a polgármester. Az eredetileg három napirend az ülés kezdetéig hatra növekedett. Talán kettő volt olyan előterjesztés, ami igazán halaszthatatlan volt. Sok hiányzóval, de 16 képviselő biztosította a határozatképességet.

Igazán nagy értetlenséget egy újabb Jerzy Popieluszkó lengyel római katolikus pap szobrának felállítása váltotta ki. Elmondtam, hogy teljesen értelmetlen egy újabb immáron harmadik emlék felállítása most szobor formájában 4,5 millió forintért. Köztudomású a Csepeliek előtt, hogy már két emlékhelye van a lengyel mártírnak, egy harangláb és egy utca elnevezése formájában.

Kitértem arra, hogy nincs magyar példakép, csepeli ember, csepeli sportóló akiről szobrot, példaképet lehet állítani egy fiatalok által látogatott Sport és Szabadidő Rendezvény Központban.

Borbély polgármester mindjárt a napirend elején lekommunistázta az ellenzéket, a miheztartás végett. „Sajátos logikával kifejtve, hogy a mi „lengyel elvtársaink” ölték meg a papot.

Erre a fantasztikus lehetőséget átlátva, Czibulyáné fideszes képviselő, megfenyegetett, hogy kikéri a szégyenteljes szó szerinti hozzászólásomat és eljuttatja kapcsolatain keresztül és személyesen is a csepeli plébániákra, hogy megismerjenek.

Majd kiprédikáltatja a csepeli katolikus templomokban, – hogy mivel nem támogatom a harmadik emléket a szoborállítást – ne szavazzanak rám a következő választáson a hívek.

A vita színvonala nem csak miattunk továbbra sem tudott emelkedni, tény maradt, hogy az ellenzék is megszavazta a tüdőszűrő renbehozatalát, támogatás nyújtását, és a német kisebbség gyors anyagi segítségét. A tényleges jegyzőkönyv és megfenyegetésem „igaz története” Czibulyánétól a Fidesz „párt öklétől”, majd három hét múlva olvasható a testületi jegyzőkönyvek, fül alatt”

– áll a bejegyzésben, mi pedig a fejünket fogjuk, hogy 2017-ben, a totális Fidesz-uralom nyolcadik évében hol tartunk Magyarországon. Állam és egyház szétválasztása évszázadok óta minden demokrácia alapja.

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson a Fidesz aljassága!

Valódi Hírek