Kormos Anett keményen kiosztotta a tahó Urbán Flóriánt

Sokakat felháborított alpári beszólásával Urbán Flórián.

Az egykori válogatott focista durván nekiment Gyarmati Eszternek, az Újpest jelenlegi elnökének, mert elégedetlen volt a csapat új címerével.

Urbán a rangado.hu-nak azt nyilatkozta:

„Mindig is mondtam, hogy a futballban nincs helye nőnek! A nőnek a konyhában a helye, mos, főz, takarít, semmi keresnivalója sincs a vezetői pozícióban.”

Kormos Anett újságíró-humorista a Facebookon válaszolt Urbánnak.

Idézzük:

Kormos Anett

„Mi nők olykor hajlandóak vagyunk zsigerből felháborodni, amikor egy férfi azt mondja: a nőnek a konyhába’ a helye. Őszintén szólva én nem értem ezt.

Egyrészt vannak nők (és férfiak is), akiknek tényleg ott a helye, akik ott érzik jól magukat és oda is valók. Másrészt: az a férfi, aki így gondolkodik, olyan nőt érdemel, aki szintén így gondolkodik.

Gondoljatok csak bele! Mit kezdene egy Urbán Flórián (és még sorolhatnám) egy olyan nővel, amelyik néha könyvtárba jár, ír, olvas és olykor összetett mondatokban kommunikál. Szegény csak zavarba jönne.

Szerintem mindenkit a maga szintjén kell kezelni. Az ilyen férfiaknak egy hozzájuk passzoló nőt kívánok, hogy életük végéig az legyen a legnagyobb dilemmájuk: a csirkepaprikást nokedlivel vagy csigatésztával egyék”

– üzente Urbán Flóriánnak a humorista.

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek