Horváth Csaba felszólította a gerinctelen Móricz Esztert, hogy fejezze be az összejátszást a Fidesszel

Az MSZP fővárosi frakcióvezetője nagyon kemény üzenetet küldött a Fidesszel boltoló Móricz Eszter MSZP-képviselőnek.

Ahogy arról beszámoltunk: ocsmány Fidesz-MSZP-Jobbik közjáték zajlik a XV. kerületben. Hajdú László polgármester megakadályozott egy korrupciógyanús, elképesztően túlárazott beruházást, ami miatt helyi a Fidesz és Jobbik az MSZP-vel összejátszva szervezkedésbe fogott, hogy felfüggesszék a polgármestert.

Az akció résztvevői a fideszes Agárdi János, az MSZP-s Móricz Eszter és a jobbikos Bodó Miklós.

Az MSZP fővárosi frakcióvezetője, Horváth Csaba azonban nagyon kemény üzenet küldött a gerinctelen Móricz Eszternek, idézzük szó szerint:

Horváth Csaba (MSZP) és Móricz Eszter (MSZP)

„Visszautasítok bármiféle együttműködést a Fidesszel és a Jobbikkal, és erre szólítom fel Móricz Eszter XV. kerületi MSZP-s képviselőt, aki részt vesz a Hajdu László polgármester elleni akcióban.

Az MSZP-nek nem a DK az ellensége, hanem a Fidesz.

Ami a XV. kerületben a Fidesz és a Jobbik között történik, az nem más, mint pozícióharc a két szélsőséges párt tervezett koalícióján belül. Ebben mi még véletlenül sem vehetünk részt!

Hajdu László egy volt MSZP-s és az MSZP által ma is támogatott tisztességes polgármester, aki hosszú évek óta sikeresen dolgozik a XV. kerületért, ez tiszteletet érdemel.

Nagyon határozottan, sőt, a lehető leghatározottabban felszólítom Móricz Esztert, hogy ne vegyen részt a Fidesz és a Jobbik helyi násztáncában.

A mi közös ellenségünk az Orbán-féle NER.

Horváth Csaba

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek