Hoppá: Ügyészi felszólítást kaptak a CÖF-ösök, hogy számoljanak el a fekete százmilliókkal

Ilyen sem történt még orbániában!

Ügyészi felszólítást kapott a Civil Összefogás Fórum–Civil Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA), hogy rendezze hiányos gazdasági elszámolását.

Az orbánista talpnyalók ugyanis nem közölték, hogy 2014-ben és 2015-ben kitől kaptak támogatást, adományt, és azt sem, hogy a pénzeket tételesen mire fordították.

A bírósági nyilvántartás szerint egyébként a CÖF-ös álcivilek 2015-ben 55 millió forintot, 2014-ben pedig 260 millió forintot kaptak ismeretlen forrásból.

Hős Ágnes ügyész a feltárt hiányosságok miatt felszólította a CÖF-öt beszámolójának pontosítására és újbóli közzétételére – adta hírül a Magyar Nemzet.

Az orbánista futóbolondok legutóbb Brüsszelben tüntettek Brüsszel ellen, ahol a rendőrök oszlatták fel a bagázst (erről bővebben itt).

Azt pedig az MVM sajtósa, Bentzik Réka kotyogta ki óvatlanul, hogy egy Rogán alá tartozó állami szerv hagyta jóvá a CÖF-nek tavaly kiutalt 508 millió (!) forintot (erről bővebben itt).

Ide tartozik, hogy a Fidesz által alkotmányos puccsal átvert plakáttörvény, (amely az ellenzéki pártoknak ellehetetlenítette a köztéri kampányolást), a nyíltan a Fidesz érdekében kampányoló CÖF-öt érintetlenül hagyta.

Valódi Hírek