Itt a bizonyíték: Az MSZP tényleg összejátszott volna a Fidesszel plakátügyben

Ennél kínosabb már nehezen lehetne a sztori!

Gulyás Gergely hétfőn nyilvánosságra hozta a bizonyítékot, mely szerint az MSZP tényleg arra készült, hogy közösen szavazzon a Fidesszel plakátügyben, és ehhez a módosító indítványt is megküldték a Törvényalkotási bizottságnak.

Mesterházy Attila pénteken az ATV-ben tagadta ezt és aljassággal vádolta Gulyás Gergelyt, a törvényalkotási bizottság elnökét.

Gulyás most levélben válaszolt Mesterházynak, melyet változtatás nélkül közlünk:

„Mesterházy Attila más MSZP-s képviselőkhöz hasonlóan minden alap nélkül elfogadhatatlan stílusban azzal vádol engem, hogy a szocialista frakció ötpárti tárgyalást előkészítő anyagát a törvényalkotási bizottsági vita tárgyává tettem.

A valóság ezzel szemben az, hogy az ötpárti egyeztetést KÖVETŐEN (a kevésbé okos szocialisták kedvéért: UTÁN) az MSZP frakcióvezetője – aki a törvényalkotási bizottság tagja – e-mailben

„új verzióként” „ötpárti után” tárgymegjelöléssel a következő csatolmányt küldte el e-mailben nekem, mint a bizottság elnökének:

Ezt az indítványt senki nem vonta vissza.

Nem hiszem, hogy szegény szebb napokat látott Mesterházy Attila tudatosan hazudott volna.

Egyszerűen csak tévedett, mert az MSZP-ben, hogy önmagukat mentsék – a közösségi összetartozás és bajtársiasság jegyében – egymásnak hazudnak. Az MSZP mára „elvesztette párt jellegét.”

Értem én, hogy a teljes szocialista frakció Botka László általi gondnokság alá helyezése kezelendő frusztrációt szül és az MSZP-frakció módosító javaslatának szocialista képviselők általi leszavazása tudathasadásos állapotot eredményez, de kár ezért engem hibáztatni.

Én túllépve a méltatlan és durva személyeskedésen együttérzésemet szeretném kifejezni a miniszterelnök-jelöltjük által nyilvánosan megalázott szocialista képviselőtársaimnak.”

– írta Gulyás Gergely az atv.hu-n közzétett levélben.

Valódi Hírek