Gyorshír: Bözsi néni megbánta és már a pokolba kívánja Orbánt

A Demokratikus Koalíció debreceni politikusa, Varga Zoltán kíváncsi volt a teljes valóságra, ezért meglátogatta Nagygécen azt az idős hölgyet, akit Orbánék propagandafilmjében láthattunk.

A fotókkal illusztrált élménybeszámolóját a Facebookon tette közzé, és abból egy teljesen más kép alakul ki, mint amit Orbánék bemutattak.

Idézzük Varga Zoltánt:

“Bözsi néni csalódott, és a pokolba kívánja azt a percet, mikor beengedte Orbánt az életébe.

Ma meglátogattam Nagygécen, az elmúlásszagú településen, Bözsi nénit, aki végtelenül csalódott, hiszen elmondása szerint soha nem politizált, és csupán azért fogadta Orbánt is, mert a távolról jött vendéget illik beengedni.

Az öltönyös urak azonban visszaéltek vendégszeretetével, és csúnyán meg is alázták. Már látja, ő csak arra kellett, hogy mutogassák, de segíteni bezzeg nem akarnak.

fotó: Varga Zoltán

Soha többet nem akar szóba állni politikussal, hiszen a „pesti urak” becsapták, hazudtak róla, kiforgatták a szavait, és összevágták a róla készült felvételt is.

Azt üzeni keserűen – kicsit általam is, – hagyják őt békén élni, és ha még egyszer feltűnik a környéken politikus, legyen az akár a miniszterelnök is, vagy bármilyen más „fontos ember”, hát rájuk hívja a rendőrséget!”

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson a valóság!