Bayer szétkente a felelősséget, a többiek asszisztáltak hozzá (+videó)

Lezajlott Bayer Zsolt és ellenzékiek nyilvános vitája egy I. kerületi sörözőben – az esemény, amely napok óta lázban tartotta a közéleti iránt érdeklődőket.

Bayeren kívül a nehezen minősíthető Jurák Kata (Pesti Srácok) képviselte a fideszes narratívát. Velük szemben állt (ült) Gulyás Márton aktivista, Széll Bernadett (LMP), valamint Dojcsák Dalma és Szeles András a TASZ-tól.

Bár senki nem hívta, de oda tolakodott még az asztalhoz egy bizonyos Berkecz Balázs nevű Együtt-politikus, viszont nem vett részt a vitán a Bayert Zsoltot nyilvános Facebook-posztban lámpavasra kívánó két 24.hu-s újságíró, Medvegy Gábor és Kerner Zsolt.

A TASZ (ki tudja, miért) Bayer régi haverját, a szintén gyakran aljas és alpári Stumpf Andrást kérte fel a vita „független” moderálására, ezzel végképp megpecsételődött a méltányos és korrekt vita lehetősége.

Bayer és Jurák a saját sérelmeit vágta az ellenzékiek fejéhez, Gulyás Márton korrekt vádbeszédet mondott a Fidesz ellen, a két politikus pedig megpróbálta ellopni a show-t.

Semmivel nem kerültünk előrébb, de akinek van rengeteg szabadideje, itt nézheti meg a vitát.

(bele kell tekerni, nagyon hosszú)

Valódi Hírek