Elvehetik Hujber Feri gyerekeit – két autóval vonult ki hozzá a rendőrség

Komoly bajok vannak a nemrég különös médiaszerepléseivel feltűnést keltő (Videó itt!) színész családjában – írja a Hot! Magazin nyomán a Blikk.

Hujber feleségének nagybátyja, Tasnádi Péter szerint nem normális, ha valaki félistennek gondolja magát, ahogy az is tűrhetetlen, hogy a Hujber a gyerekei előtt üvöltözzön Cynthiával.

– Megmondtam neki, hogy ne bántsa a kishúgomat. Zokogva bizonygatta, hogy ő rendes családapa. Arról nincs szó, hogy Hujber verné a családját. Igaz, mást viszont megtesz. Feri olyanokat mondott a gyerekeknek, hogy

szegények azonnal sírni kezdtek; az édesanyjuk alig tudta őket megnyugtatni, hogy nincs semmi baj – mondta a vállalkozó.

A Hujber-család. Fotó forrása: femina.hu

Hujber ellen jelenleg kényszerítés vádjával folyik eljárás, szabadlábon védekezhet. Pontosan nem lehet tudni, hogy mire kényszerítette feleségét, aki végül a rendőrséghez fordult.

A szomszédok elmondták, hogy a rendőrök két autóval vonult ki a családhoz, másfél órán keresztül voltak a színésznél. A szomszéd szerint Feri és Cynthia ritkán mutatkozik együtt.

De mi történik a gyerekekkel, ha a gyermekjóléti szolgálathoz olyan információ érkezne be, hogy a szülői magatartás veszélyezteti a hét éves Noelt, valamint a két és fél éves Noát?

Nos, ilyenkor megvizsgálják, hogy van-e olyan személy a szűk családban, aki alkalmas lenne a gyermek nevelésre, például a nagyszülők.