Kamura ugrott a TV2, hatalmas blamázs lett a lejárató riport vége

A CÖF egyszerűen elfelejtette nyilvánosságra hozni azt a közleményt, amelyre hivatkozva később lejárató riportot csinált a TV2 álhíradója.

Csak a TV2 kapta meg e-mailben azt a CÖF-közleményét, melyre hivatkozva a független magyar online sajtót lejárató riportot készített a „Tények” – ismerte el a csatorna a hvg.hu kérdésére.

A TV2 vasárnap „Támad Soros médiabirodalma” címmel vetítette a riportot egy állítólagos CÖF-közlemény kapcsán, csakhogy ezt a közleményt

a Fidesz-közeli szervezet elfelejtette nyilvánosságra hozni.

Sem a honlapjukon, sem az MTI Országos Sajtószolgálatában nem hozzáférhető, és a Tényekén kívül más szerkesztőségnek nem küldték el.

Ifj. Lomnici Zoltán
Kép forrása: tv2.hu

A szánalmas riportban (videó itt!) ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője rengeteg hülyeséget beszél, például hogy a „Soros-médiabirodalom” „összehangolt működésének” a lényege, hogy ha bármelyik orgánum nyilvánosságra hoz egy információt, akkor azt a „hálózat” legtöbb tagja átveszi. Gratulálunk a mélyenszántó észrevételhez,

a szépséghibája csak az, hogy a világsajtó egésze így működik.

A blamázst csak tetézte, hogy a riport miatt a Tények körkérdésben fordult a független magyar internetes portálokhoz, azt firtatva, mennyire befolyásolja a munkájukat Soros György.

Az ezt kísérő röhögésről tegnap már írtunk, ma pedig a 444 nevében Uj Péter főszerkesztő kevert le egy taslit az őket bérencező Fidesz-talpnyalóknak.

Tanulság: Semmit, de tényleg semmit, még a pontos időt se higgyétek el ezeknek!

 

Valódi Hírek