A hülyeség tombol a KDNP-ben – Kipakolt a parazitapártból kilépett Lukácsi Katalin

Semjén Zsoltnak a Fidesz pincsijeként szolgáló fantompártjában nincs őszinte beszéd. Lukácsi Katalinnál a lex CEU volt az utolsó csepp a pohárban.

„Tragédia, hogy 28 évvel a rendszerváltás után újra működik az öncenzúra, meghurcolnak embereket, akik másként gondolkodnak, a rendőrök tüntetőket vegzálnak, és akkor még nem is beszéltünk a menekültekről, az elesettekről, a szegényekről.

Beteg ez az ország, és ezen változtatni kell

– állítja a 444-nek adott interjújában Lukácsi Katalin, az a KDNP-s képviselőnő, aki Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy kilép a pártból a CEU-t ellehetetlenítő törvény miatt. Ő az egyedül, aki ezt eddig megtette a Fidesz és a KDNP képviselői közül.

Lukácsi az interjúban arról beszél, hogy a lex CEU csak az utolsó csepp volt a pohárban, ő szűk körben már korábban is kritizálta a KDNP-t, amiért a párt nyíltan szembehelyezkedett Ferenc pápával és akkor is, amikor a Népszabadságot bezárták. „Építettem a rendszert. (…) Nekem azzal kell elszámolnom, hogy ebben eddig benne voltam” – mondja.

A képviselőnő elmondásából az derül ki, hogy Semjén Zsoltnak a Fidesz pincsijeként szolgáló fantompártjában nincs őszinte beszéd.

a KDNP vezetősége teljesen hülyének nézi a párt képviselőit,

akikkel ugyanazokat a szólamokat akarják elhitetni, amelyekkel az Orbán-kormány az egész országot eteti. Amikor Lukácsi feltett egy kérdést a Népszabadság bezárásának az okát, válaszul azt kapta, hogy a lapot gazdasági okok miatt szüntették meg.

Kép forrása: mandiner.hu

A hülyeség itt nem áll meg. A KDNP-ben sokan azt hiszik, az illiberalizmus valamiféle forradalom a már nem létező SZDSZ ellen, és nem a szabadságjogok korlátozásáról szól (mint valójában), jelentősége pedig inkább annak van, hogy utálják a „kommunistákat”, és nem annak, mennyire burjánzik a korrupció az Orbán-kormány körül.

Ma éppen az lenne a kutya kötelességünk, hogy Brüsszelt erősítsük Moszkva ellenében, vagy bárki ellenében.

Amikor látom ezeket a plakátokat, hogy „Állítsuk meg Brüsszelt!”, sírva fakadnék

– teszi hozzá.

Lukácsi következtetése az, hogy hogy az előttünk álló egy év brutális lehet Magyarországon.

Nem az a lényeg, hogy ki lesz hatalmon, hanem hogy ne együk meg egymást, a gyűlölködés szoruljon vissza

– állítja.