Videó: A kommunisták ajnározták úgy egymást, ahogy most Bencsik nyalt Mészárosnak

A Demokrata főszerkesztője szerint a felcsúti polgármester tehetséges ember. Televíziótörténeti pillanat volt.

Hétfő este televíziótörténelmi pillanatnak lehetett tanúja, aki leült nézni az Echo TV Sajtóklubját – írja a 444. A műsorban ugyanis Bencsik András,  a Demokrata főszerkesztője olyan hangon beszélt Mészáros Lőrincről, Orbán Viktor barátjáról és felcsúti polgármesterről, amilyet Magyarországon utoljára  1954-es termelőszövetkezeti avatókon lehetett hallani. Idézzük:

„Abban a szerencsében részesültem ebben az évben, hogy személyesen, egy kollégám társaságában elmehettünk hozzá Felcsútra, és egy nagy interjút csináltunk vele. Gyerekek, Mészáros Lőrinc tényleg egy tehetséges ember.

Nagyon bízom benne, hogy az a barátság, ami Orbán Viktorhoz fűzi, az nem szenved csorbát, ki fog tartani élete végéig.

Úgy érzem, hogy nála ki fog tartani, mert egy nagyon higgadt, derűs, szellemes, jókedvű ember, és ért a pénzhez. Én mindig álmodoztam arról, hogy gazdag szeretnék lenni, de nem értek a pénzhez. Az egy másik tehetség. Ő ért hozzá, ő a maga erejéből lett milliárdos.”

Mészáros amúgy az Echo TV tulajdonosa, és bár a vagyoni helyzetével kapcsolatban nincsenek kétségeink, az eszével kapcsolatban annál inkább. Egyelőre legalábbis nem világos, a múlt héten miért gondolta úgy, hogy rendőrt hívhat a nyílt felcsúti önkormányzati ülésen forgató Hír TV és 444 stábjára.