Kövér már retteg, hogy a Fidesz mindent elbukik

Ha a párt elveszíti a 2018-as választásokat, a mostani ellenzék „mindent le fog nullázni” – a nemzet bajsza szerint.

Még négy évig a Fideszt akarja kormányon látni Kövér László – derült ki azon a fórumon, amelyet  Nagyatádon rendezett a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ).

A házelnök elmondta, azért ragaszkodna a hatalomhoz, mert fél, hogy az ellenzék mindent „le fog nullázni”, amit a Fidesz nyolc év alatt felépített. (Csak remélhetjük, hogy a diktatúrával kezdenék – a szerk.)

„2018-ban nem négy évet buknánk el, vagy nyolcat, mert legyen szó családtámogatásról, nemzetpolitikáról, vagy a magyar gazdasági szereplők támogatásáról, bármiről, azt visszacsinálnák. (…)

Ha még négy évet sikeresen kormányozhatunk, nagyon sok minden visszafordíthatatlan lesz mindabból, amit tettünk, nemcsak Magyarországon, hanem a példánkon keresztül akár egész Európában is”

– fogalmazott a házelnök.

Kövér a fórumon beszélt arról is, hogy még nem ért véget a Magyarország elleni támadások sorozata, sőt, még csak most jön az igazán nagy támadás.

Ezután műbalhénak nevezte a Momentum Mozgalom olimpiai aláírásgyűjtését, amellyel szerinte nem az olimpiát akarták megakadályozni, hanem egy hosszan elnyúló politikai konfliktust akartak kelteni. Ebben a kormány csak a rossz oldalra tudott volna állni.

Valódi Hírek