Kulcscsomóval vágott fejbe a plébános egy gyereket a hittanórán

Rendetlenkedtek a gyerekek a babócsai iskolában hittanórán. Az egyik gyerek eldugta a másik tolltartóját, ebből hangoskodás lett, a plébános elvesztette a türelmét és egy kulcscsomót hajított a tanítványai közé – írja a Sonline.

De nem azt a gyereket találta el, aki megcélzott: egy másik kisfiú sérült meg a fején a dobástól. A 9 éves gyermeket a szigetvári kórházba szállították, a gyerek szédült, hányingere volt és a szemét sem tudta kinyitni.

Infúziót kapott, jobban van, de hogy milyen súlyos a szemérülése, azt a szakorvos csak később tudja megmondani. Mindenesetre

megrepedt a szaruhártyája, és több helyen bevérzett

– mondta az édesanya.

„A barcsi rendőrkapitányságon feljelentést tettem, ők kikérik majd a látlelet a kórháztól. A fiam nagyon megszeppent az eset után, azt mondta, hogy soha többé nem akar hittanra járni” – nyilatkozta a lapnak.

A plébános kérte a szülők bocsánatát, és azt mondta, hogy nem így akarta, és hogy álmatlan éjszakái vannak az ügy miatt. Nyilatkozni nem akart, a lap annyit tud, hogy Roca Daniel plébános azonnal tájékoztatta az esetről a Kaposvári Püspökséget, amely a részletek pontos megismerése után foglal állást az ügyben.

Nem nyilatkozott az iskola igazgatója sem.

(Sonline.hu nyomán)

Valódi Hírek