Önmagát adta fel Bróker Marcsi, amikor elfogyott a pénze Belize-ben

A Bors információi szerint soha nem fogták volna el Bróker Marcsit Belize-ben, ha ő nem akarja: a karcagi mediátor egyszerűen feladta magát, így került végül haza.

Mint emlékezetes, a karcagi piramisjátékával tízmilliárdos kárt okozó Bróker Marcsi tavaly decemberben, másfél hónapnyi bujkálás került elő a Karib-szigetekről (ahol, mint megírtuk, egy ideig egy ugyancsak szökött ex-Fideszes volt a támasza). A 62 éves nőt a Készenléti Rendőrség emberei kísérték le a repülőről.

Egy teória szerint Marcsika Belize-ben is megpróbálkozott a piramisjátékkal, de lebukott és elfogták. A Bors informátora szerint azonban a nő semmiféle piramisjátékot nem szervezett a szigeten,  így nemcsak, hogy nem bukhatott le, de

ha rajta múlik, akár élete végig csöndesen eléldegélt volna ott.

Magyarországnak ugyanis nincs hivatalos kapcsolata a karibi adóparadicsommal, a magyar külügy sem tudhatott a hollétéről. A károsultak már egy ideje beszélték, hogy a nő Belize-be menekülhetett, de még csak nem is körözték Marcsikát – mondta a Borsnak az informátor.

Egyszerűen elfogyott a pénze, ezért egy nap fogta magát és besétált a rendőrségre.

A magyar hatóságoktól semmit nem lehet megtudni a nyomozásról, amelyet megnehezít, hogy a Kun-Mediátor 12 éves működése alatt papíron szinte semmit sem dokumentáltak.

A gyanú szerint Marcsika 1999 óta 790 embert rövidített meg befektetési ígéretekkel, összesen 12 milliárd 299 millió 662 ezer 580 forintot vett át.

Valódi Hírek