Jenei Zsanett: 26 éves vagyok, de nincs időm kivárni Orbánék elmúlását

„Az összeharácsolt felületek közül az egyik legundorítóbb Andy Vajna tévéje lett, amelynek híradójában kimdzsonguni pillanatokat idézve mutatták be, amint Orbán Viktor Toldit olvas kisiskolásokkal.

Ez az eltorzított kifestőkönyv teljesen kiverte nálam a biztosítékot, de szerencsére az utóbbi időkben csak véletlenül szoktam belefutni a TV2 agymosodájába. (…)

Mindeközben milliárdok tűnnek el a süllyesztőben, naponta tucatszámra jelennek meg az újabb hírek arról, hogy ki mit lopott a Fideszből. Ha így folytatjuk, élhetetlen lesz az a hely, amit most Magyarországnak hívunk. Most még lehetőségünk van változtatni, de ahhoz az kell, hogy senki ne hagyja magát liba módjára megtömni a rengeteg szeméttel.

Jenei Zsanett. fotók: Facebook

Elegem van abból, hogy ilyen lehetetlen körülményeket teremtettek az országunkban. A korosztályom amint teheti elmenekül innen.  (…)

Kényelmesebb lenne nekem is legyinteni arra az egész közéleti posványra, amibe süllyedt az országunk, majd keresni egy normális külföldi munkahelyet és megpattanni innen, de nekem az is fontos, hogy a családom és a még itthon élő barátaim is egy normális országban élhessenek. (…)

26 éves vagyok, és mondhatnám, hogy van időm kibekkelni, amíg egyszer jóra fordulnak itthon a dolgok, de én nem ilyen világot szánok a gyerekeimnek és családomnak, sem senkinek, ezért azt üzenem a fiataloknak, hogy hallatni kell a hangunkat!”

Jenei Zsanett (Jenei Zsanett blogja)

Valódi Hírek