A szellemi árvízkárosult Rezsi Szilárd megint felrobbantott egy hülyeségbombát

Németh Szilárd szerint kinyírhatták az eltűnt zuglói MSZP-s képviselőt, Sápi Attilát, bár erre az égvilágon semmilyen bizonyítéka nincs.

A zöld ostorosmoszat szellemi szintjén vegetáló rezsi- és birkózóbiztos elérkezettnek látta az időt, hogy beszálljon a zuglói kampányba.

Mint ismert, Zuglóban időközi önkormányzati választást kellett kiírni április 23-ra, Sápi Attila szocialista képviselő egy évvel ezelőtti eltűnése miatt.

Rezsi Szilárd a közelgő esemény alkalmából tartott sajtótájékoztatót, ahol arról beszélt, „rendkívül rejtélyes ügyről van szó”,

nem lehet tudni, hogy „elrejtették vagy véglegesen eltették láb alól a szocialista képviselőt”.

A rezsibunkót nem zavarta, hogy ez így bizonyítékok nélkül, nem több puszta rágalmazásnál.

A sajtótájékoztató csúcspontja nyilvánvalóan az volt, hogy Németh Rezsi felszólította az MSZP vezetését, hogy mivel az embereknek joguk van tudni, miért kell Zuglóban választást tartani, azonnal tisztázzák, hogy mi történt Sápi Attila zuglói MSZP-s önkormányzati képviselővel.

Kérdés, mit szól ehhez a hónapok óta nyomozó rendőrség, amelyről ezek után joggal gondolhatják az emberek, hogy fölösleges ennyi pénzt költeni rá, hiszen nem látja el a feladatát – veti fel a Magyar Narancs.

Valódi Hírek