Máris megbukott Jakupcsek új műsora a TV2-n, leveszik a képernyőről

Elképesztő szakmai, erkölcsi és üzleti zuhanórepülésben van Andy Vajna szennykanálisa, amióta hitvány Fidesz-propagandaadót csináltak belőle.

Az elmúlt hetek eseményeiből:

– a csatorna főműsoridős nézettsége összeomlott: a 20% fölött teljesítő RTL Klubhoz képest a TV2 csupán 9,8%-ot produkált, bővebben itt.

– csúnyán beégtek a Riposttal, az azonos nevű bulvárlap címét viselő műsort második próbálkozásra sem sikerült elindítani (micsoda veszteség a kultúrának).

– Hujber Feri kétszer is megtrollkodta a Mokkát (videó itt és itt), ahol Pachmann Péter finoman szólva nem állt a helyzet magaslatán.

– majd Fekete-Győr András vágta élő adásban Pachmann szemébe, hogy egy hazugságokat terjesztő propagandatévében dolgozik, amely Orbán Viktor strómanjának, Andy Vajnának a kezében van. (videó az incidensről itt)

fotó: nlcafé

És most itt a legfrissebb hír a TV2 háza tájáról: az Index szakblogja, a comment.com írta meg, hogy csúfos kudarc lett Jakupcsek Gabriella új műsora, az Egymás szemében.

A produkció első adása gyenge 9,5%-os közönségarányt ért el, míg a második rész ennél is rosszabbul szerepelt, a nézők mindössze 6,2%-át érdekelte a 18-49-es korosztályból.

Így csak a már leforgatott 5 rész kerül adásba, újakat nem forgatnak, és március 27-ével leveszik a képernyőről a megbukott műsort.

 

Valódi Hírek