A kurvaanyázó Bayer a magyar nyelv lezüllesztésével vádolja a Quimby énekesét

Bayer Zsolt ma a Magyar Időkben osztotta ki a Quimby frontemberét, Kiss Tibort, aki a minap a HírTV-ben egy erős nyelvezetű politikai verset szavalt el (videó itt).

Az alkotást sokan a Fidesz-rezsim éles hangú kritikájaként elemezték, így Bayer is, aki mindjárt másnap ezzel a kétsorossal üzent Kiss Tibinek:

„Te felülsz az álmok foltos indián lovára,
és ellovagolsz hamar a kurva anyádba.”

Az 5-ös számú párttagkönyv tulajdonosa (aki a lovagkeresztje után azt ígérte, visszafogja magát, haha), azonban nem bírt ki még egy napot sem, újra nekiugrott a zenésznek.

Bayer most elsőként édes anyanyelvünk elkorcsosulása fölött siránkozik, majd egy ponton gazembereknek nevezi „a Kiss Tibi-féléket”, és rávilágít arra, milyen óriási tévedésben vagyunk, amikor a kormányt szidjuk a magyar egészségügy állapota miatt.

Bayer hosszan sorolja kórházi adósságokra vonatkozó adatokat, majd végül oda lyukad ki, hogy a várólistákat tekintve is egészen más a helyzet, mint ahogy a magyarok megélik.

Vidéki példákat sorolva diadalmasan fejti ki, hogy

egy csipőprotézisre Szombathelyen  2009-ben még 865 napot várakoztak, ma viszont már csak 297 napot,

Győrben egy térdprotészisre 1600 helyett már csupán 655 napot.

Bayer ezután számba veszi a legfejlettebb nyugat-európai országok adatait és azt hozza ki, hogy Magyarország a legjobbak között teljesít, tehát Kiss Tibinek és a hasonszőrűeknek

az égvilágon semmi okuk sincs az óbégatásra.

 

Valódi Hírek