Bréking: Meglett Schobert Norbert 4. gyereke

Meglepő címmel posztolt a Facebookra a turbódiéta tempójában fogyó magyarság táplálkozáskultúrájának fejlesztésében és a kémia száraz tudományának népszerűsítésében múlhatatlan érdemeket szerző Schobert Norbi:

„Meglett a 4. gyerekem! :-)”

Bevalljuk, először azt hittük, hogy a bulvármédia elől eddig különös rafinériával eltitkolt gyermekáldásnak örvendezhetünk, de hamar kiderült, hogy ez a 4. gyerek voltaképpen egy kutya, ami elveszett, de meglett. Sebaj, a történet így is szívbe markoló és a szélesebb közönség figyelmére érdemes. Íme:

„Köszönöm Nektek! Két év alatt soha nem ment ki, de ma a kerti munkások sajnos nyitva hagyták a garázst, mi pedig dolgoztunk. Ő elindult keresni. 5 órát kutattuk és köszönet Mindenkinek!

A kutyák nem tudják, hogy a világ nagy és veszélyes, csak Téged keresnek. Sajnos Hacsi testvére fél éve Budaőrsön (!) egy kamion alatt lelte halálát, mert egy ismerős nyitva hagyta a kertkaput és elindult keresni….

Csak a kutyások tudhatják mit éltem át. Írja néhány okos, hogy zárjam kennelbe, de ott az egész kert, én nem kínzom, de nem tudok idegenek fejével gondolkodni. Most kegyes volt a Jóisten és köszönöm, hogy megosztottátok. Itt dől el, hogy ki az igazi barát….”

– írta Norbi, akit örökre a szívünkbe zártunk.

(Life.hu nyomán)

Valódi Hírek