4 millióért kirándult az MTVA két vezetője Új-Zélandon, Ausztráliában és Szingapúrban

A Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatója és igazgatója, Dobos Menyhért és Medveczky Balázs az év elején ausztráliai és új-zélandi roadshow-n vettek részt, állítólag azért, hogy „tájékoztassák a távolba szakadt magyarságot” a Duna World csatorna célkitűzéseiről.

Előtte Szingapúrban találkoztak az ott élő magyarokkal, ám a „Magyarok Szingapúrban” c. Facebook-csoportban, mindösszesen 3 lájk és 1 jelentkezés látszik az MTVA két prominensének közönségtalálkozóján.

A 444.hu kíváncsi volt, hogy az érdeklődés hiányában, valamint a szingapúri magyar diaszpóra kiterjedtségére tekintettel vajon mi indokolta a szingapúri programot.

Park Regis Singapoure

Dobos Menyhért elárulta, hogy két éjszakát töltöttek a városban, ahol a Duna World mellett az MTVA internetes tartalmairól is eszmecserét folytattak, emellett szóba került az esetleges együttműködés a szingapúri hírügynökség és az MTI között.

Azt azonban még mindig nem tudjuk, hányan vettek részt a találkozón, és azt sem, hogy készült-e az összejövetelről bármilyen fotó.

Dobos Menyhért és Medveczky Balázs január 20. és február 7. közötti körútja 3 930 948 forintjába került az adófizetőknek.

Valódi Hírek