Egy nyomorult kocsmatöltelék képviseli Magyarországot havi 2 millió forintért

„Érdemes elolvasni Szanyi kapitány kormányzati médiának adott interjúját. Elragadó, hogy amint a Momentum elnökére terelődik a szó, a magát újságírónak kiadó narancsbolsevik médiamunkás keblére öleli a hétpróbás vörös kommert:

„Ön úriemberként reagált, pedig el is küldhette volna melegebb éghajlatra.”

– nyal alá ízlésesen a szocinak a fideszes sajtólakáj. Szanyi rutinosan rátromfol:

„Az ominózus Nyugati téri akció után többen meg is kérdezték tőlem, hogy miért nem vágtam szájba Fekete-Győr Andrást, amelyre most is az a válaszom, hogy azért, mert az ügyet fontosabbnak tartottam.”

Nem értem. Szanyit az MSZP nem a fizikai erejéért tartja. Miért gondolja ő, hogy csak úgy le tudna pofozni egy huszonnyolc éves csávót?

Miért nem mondta azt: „Nézze, hatvan éves vagyok, és ha felemelem a kezem, akkor is csak azért szorítom ökölbe, hogy ki ne szaladjon belőle a vodkásüveg.”

Senki sem várja el ettől az öreg komcsitól, hogy huszonéves férfiakat verjen meg, csak mert egy politikai vitában megszégyenül. Kultúrember amúgy sem ilyen módon vesz elégtételt – még akkor sem, ha esetleg megvan hozzá a testi ereje.

Jellemző mindenesetre a Magyarországon uralkodó nyomorult balkániságra, hogy ez a vén pinavadász azzal szopja fel magát nyilvánosan, hogy ő mekkora macsó – csak hát a szálkásra gyúrt teste mellé, ami köztudottan halálos fegyver, mentora, Horn Gyula végtelen türelemmel és államférfiúi felelősségérzettel vértezte fel.

És ez egy európai parlamenti képviselő. Ez a nyomorult vén kocsmatöltelék képviseli Strasbourgban havi kétmillió forintért Magyarországot.”

Puzsér Róbert (Facebook)

Valódi Hírek