Fekete-Győr András: Biciklivel járok, a megtakarításaimból élek

Megtakarításaiból él, biciklivel jár és Orbán Viktorral is leállna focizni a Momentum elnöke. Fekete-Győr Andrással a Bors készített villáminterjút.

Fekete-Győr mindjárt a beszélgetés elején rögzíti: nem az az igazi kérdés, hogy egy politikus mennyire szimpatikus, hanem hogy hiteles-e. Szerinte ha volnának ilyenek, nem lenne szükség a Momentumra.

Ettől függetlenül sorsdöntő kérdésekben – pl. az ügynökakták feltárása – minden ellenzéki párttal képes volna együttműködni.

Ami Soros György illeti, róla Orbán Viktort kellene megkérdezni, hiszen ő „személyesen is jól ismeri, anno pénzt is kapott tőle” – mondta a lap érdeklődésére, majd a megélhetési forrásait firtató kérdésre elárulta, hogy itthoni és külföldi munkáiból szerzett megtakarításaiból él.

A 28 éves, jogász végzettségű politikust a magyar futball nem érdekli, Manchester-rajongó. Mint egykori klub-játékos, gond nélkül focizna egyet Orbán Viktorral is.

Amit a bulvárlap interjújából megtudtunk még: Fekete-Győr András BKV-val vagy biciklivel jár, esténként a sör mellé elszív egy-két cigit, szereti a füstös, grillezett ételeket, gyermekkora legmeghatározóbb olvasmányélménye pedig a Star Wars volt.

(címlapkép: Index)

Valódi Hírek