„A pofám leszakad, se ízlés, se méltóság, se szégyenérzet!” – Puzsér keményen beleszállt Gesztibe

Pár napos késéssel Puzsér Róbert is megtalálta magának Geszti Pétert.

Mint ismert: Geszti a hétvégén egy dupla Rapülők-koncerttel tért vissza, ami nem igazán nyerte el a kritikusok tetszését. Az indexes Lángoló Gitárok blog vitriolos kritikáját például itt találod.

Hétfőn az ország leghangosabb megmondóembere, Puzsér Róbert is beleszállt a Rapülők frontemberébe. Puzsér újraközölte Gesztinek ezt a januári, valóban nem túl szerencsés szöveges fotóját:

Majd az alábbi kommentárt írta mellé:

„A pofám leszakad pusztán attól, hogy nézem. Hogy merészeli?! Mi ez a beállás?! Hogy mer ilyen szemérmetlenül dagonyázni önmaga elképesztő szellemességében – ami felől láthatóan szemernyi kétsége sincs?! Michael Jacksonon kívül soha senkinek nem volt joga így viselkedni.

Mi ez a cipő?! Mit mond el ezzel magáról azon kívül, hogy nincs benne se ízlés, se önreflexió, se méltóság, se szégyenérzet?! Ez itt a Disney Channel valamelyik elkényeztetett gyereksztárjának a cipője – nehogy már egy ötvenkét éves férfi fölveszi ezt! Ez a Geszti még csak nem is úgy viselkedik, mint egy átlagos amerikai tinédzser, hanem úgy, mint a pályája csúcsán, tizenhárom évesen szétkokainozott Macaulay Culkin. Hát ennél még Madonna is több méltósággal öregszik!

És mi ez a jótanács?! Ezzel látja el azt a sok passzív-agresszív nőt és csávót, aki a facebook-oldalát látogatja?! Ezzel a cinikus gesztussal és ezzel a szégyentelen pózzal locsol savat abba a nyílt sebbe, amit a párok nap mint nap egymáson ütnek?! Geszti Péter pozitív gondolkodásra szólít: szerinte attól lesz boldogabb az új év, ha minden alkalmat megragadunk, hogy megsértődjünk, vért szívjunk, egymásban bűntudatot keltsünk. Ha jelent valamit az a fogalom, hogy kulturális megrontás, akkor ezt jelenti.

A mai napig azt hittem, hogy itthon Kasza Tibi, Oravecz Nóra és Marozsák Szabolcs képezik az egymondatos facebook-megmondás legalját. Tévedtem. Gesztitől minden szörnyűség kitelik, amit tréner, celeb és marketinges valaha is a világra szart.”

Valódi Hírek