Videó: Gusztustalan, penészes szendvicsekkel etették a határvadászokat

Gusztustalan, penészes szendvicsekkel etették a déli határzárnál szolgáló rendőröket. Ezeket kapták ebédre – mutatták be a menüt.

Az RTL Klub a helyszínen járt utána az esetnek. Mint megtudták: sok baj van az ellátással, és nem először: januárban 126 rendőr betegedett meg az ebédre kapott rizstől.

A hatóság akkor vizsgálatot indított, és az ellátásban közreműködő orosházi AMO Bt. szendvicseit is megvizsgálta, s bár az egyik felvágottban megtalálták a betegséget okozó baktériumot, a céget nem ezért záratták be, hanem mert engedély nélkül készítették a szendvicseket.

.

A Magyar Nemzet nemrég megírta, hogy az AMO Bt. a CBA egyik beszállítója, ám a rendőrség a történtek ellenére sem bontott szerződést a társasággal, noha az állomány már korábban is panaszkodott a minőségre – emlékeztetett a híradó, amely az egyik szenvedő alanyt is megszólaltatta:

„Van, amelyik jó ízű, van, amelyik… húúúúú…úgy vagy vele, hogy kínodban vagy megeszed vagy nem, még azon is vacillálsz, aztán eldőlsz, mert olyan éhes vagy”

– monda a stábnak egy deréktól lefelé látható, eltorzított hangú rendőr.

Az RTL Híradó megkereste az orosházi vállalkozást, amely saját honlapja szerint takarítással foglalkozik. A tulajdonos azonban nem óhajtott nyilatkozni.

Valódi Hírek