Kész a lista: Ők a legnépszerűbb magyar celebek

A közösségi médiás jelenlétet és a televíziós szerepléseket összesítő Marketing & Média magazinnak az jött ki, hogy sokat szenvedett hazánkban Majoros Péter, azaz Majka ma a legnépszerűbb celeb.

montázs: Marketing & Média

A művész úr tavaly a TV2-n A nagy duett, a Star Academy és a Sztárban sztár című műsort vezette, emellett kiemelkedően aktív volt a közösségi médiában, azon belül is a Facebookon. A bulvárlapok címlapjaira 22-szer került fel.

A második helyen végzett Liptai Claudia inkább a címlap-szereplésben volt erős: 52 alkalommal bukkant fel fel a locsi-fecsi újságok borítóján, de ő is sokat köszönhet a showműsoroknak.

A harmadik helyen végzett Marsi Anikó leginkább a „Tények” nézettsége miatt vívta ki előkelő pozícióját a listán. (ez az a hírműsor, amely nemrég 5,5 millió forintos bírságot kapott a Médiatanácstól a hajléktalanok gyalázása miatt). A közösségi média ugyan nem Marsi terepe, de a címlapokon 14-szer volt látható.

A 25 hírességet felsoroló lajstromban szerepel még mások mellett Rubint Réka, Hosszú Katinka, Istenes Bence és Jakupcsek Gabriella is.

Valódi Hírek