Erre a disznóvágásra sietett annyira Fazekas Sándor miniszter?

A XI. Nemzetközi Kevi Böllértalálkozóról üdvözli facebookos rajongóit az agrárminiszter.

Fazekas Sándort nemrég az Index újságírója szerette volna megkérdezni a 2000 milliárdos olimpiai pénzherdálással kapcsolatos népszavazásról, de nem járt sikerrel: Fazekas pökhendi stílusban megtagadta a válaszadást (videó itt) A friss disznóvágós képein már felszabadultan pózol a hurkák között a miniszter.

Közzétette: Fazekas Sándor – 2017. február 12.

A bejegyzéshez csatolt képgaléria minden ízében nagyon magyaros. Láthatunk remek sütnivalókat, főleg kolbászokat, gondosan gereblyézett savanyúkáposzta-ágyással a háttérben, a miniszteri vizithez méltó színvonalon megformázott honfoglaló íjakat, komor busó álarcokat, megilletődött beltéri vadászsólymokat és pulikat, a legszebb pásztorhagyományokat megelevenítő fali poszter elé installált cigányzenekart, valamint a honi paprikatradíció jellegzetes tónusait idéző bézbólsapkákat.

Közzétette: Fazekas Sándor – 2017. február 12.

A legmegkapóbb kellék azonban kétségtelenül a kolbászfesztivál-ország legtörzsökösebb alakja, a villanymotorra kötött öntöttvas húsdaráló, amely a tempót és az irányt elnézve vélhetően ugyancsak hungarikummá nemesedik csakhamar.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1934443290110687&set=pcb.1934443783443971&type=3&theater

Valódi Hírek