Így néz ki a fideszes polgármester közpénzből épült vadászháza belülről

A Lakáskultúra Magazin oldalait idézik a fotók, amelyeken az izsáki polgármester karádi vadászházának pazar enteriőrjeit mutatja be az Index.

Mint megírtuk Mondok József (Fidesz) két vendégházra kért és kapott több tízmilliós EU-támogatást, rövidebben ún. közpénzt. A pannon tájba simuló timpanonos izsáki kúria menet közben azonban elvesztette vendégház jellegét: tágas tereibe maga a polgármester költözött belé.

A lakóról tudni lehet azt is, hogy nem szereti a túlságos publicitást, nemrég egy éttermi konyhán át cserkelve oldott kereket az eset iránt érdeklődő újságírók elől. (Videó itt.)

A másik háznak sem rúgják ki az oldalát a vadászturisták. Úgy tudni, hogy a karádi épületből mindez idáig zéró vendégéjszakát jelentettek, más források szerint korábban a polgármester fia, az ifjabb Mondok múlatta benne az időt meglehetős rendszerességgel.

fotó: Index

A magunk részéről le vagyunk nyűgözve. Leginkább a ház pompás nappalija ragadta meg képzeletünket, abban is főképp a szemközti felületen megfigyelhető, elegánsan megvilágított urnafülke-sor, amelyekben kilőtt agancsosok emléke előtt tiszteleg a közpénzből javadalmazott belsőépítész.

fotó: Index

 

Valódi Hírek